Testimoniale operatie de varice

TESTIMONIALE OPERATIE DE VARICE

TESTIMONIAL MARIANA DESPRE VARICE

Domnul doctor este un SFANT!!si cu asta cred ca am spus tot.Mi-a salvat viata!!!dupa un an si jumatate de umblat prin spitalele din Bucuresti, care m-au tratat doar de dermatita de staza, in seara de 21.11.2013 mi s-a spart un vas la gamba stanga de unde am pierdut mai mult de 2l sange ,iar la sp. Elias mi-a cusut vena fara a se gandi la consecinte.Cand am putut pune piciorul in pamant, m-am dus la clinica D-lui DOCTOR BAKER care m-a operat de urgenta,deoarece puteam face septicemie.Este un OM cu un suflet IMENS….si cand spun asta ,o spun din toata inima si ma rog la DUMNEZEU sa-i dea multa sanatate, putere de munca si multe satisfactii!!!ALAH sa va aiba in paza si sa-i odihneasca in PACE pe parintii Dumneavoastra!!!! Cu toata stima si respectul!

TESTIMONIAL IOANA DESPRE OPERATIA DE VARICE

Buna ziua, ma numesc Ioana si am tinut neaparat sa intru ca sa va povestesc din experienta mea.Am fost operata de varice de catre domnul doctor Baker Abu Baker de la clinica Estet Laser si pot sa va spun ca este un doctor foarte bun si pe deasupra sufletist,deoarece eu aveam probleme mari cu ulcer si tromboflebita.Mi-a dat un tratament de 10 zile cu antibiotic si anticoagulant si dupa aceea m-a operat  fara nici o problema si totul a fost in regula.Datorita dansului sunt bine si nu mai am nici o problema.Ii multumesc si ii voi fi recunoscatoare toata viata.

TESTIMONIAL TEO DESPRE VARICE

Acum doua luni , am fost diagnosticata cu varice la piciorul stang. La recomandarea unei prietene ,am ajuns la clinica Estet Laser, unde am fost consultata, am facut o ecografie si am primit un tratament cu antibiotice, apoi m-am operat.Operatia a fost un succes.Ma simt foarte bine dupa operatie si vreau sa multumesc intregii echipe de la clinica Estet Laser.

TESTIMONIAL EMMA DESPRE VARICE

M-am operat de varice la ambele picioare,la clinica Estet Laser si sunt foarte multumita de rezultat. Locul unde am fost operata nu se mai observa.
Le multumesc celor de la clinica ESTET LASER ca m-au ajutat sa port din nou fuste.
Recomand femeilor care au probleme cu varicele sa nu ezite sa mearga la Clinica Estet Laser.